facebook
Copyright (c) Laura Ličer Produkcija: Spletne rešitve Sloway

Novice

2.2. Razstava v vitrini trgovine Rayher Hobby & Art v Ljubljani

3.12. Slik na ogled na društvu ŠENT Ljubjana

19.8. Do konca meseca septembra si lahko izbrane slike ogledate v Knjižnici Zalog v Ljubljani, 22.8. ob 19 pa vabljeni v Baričeva hišo v Prelesju ob Kolpi na otvoritev razstave slik, ki bodo na ogled do konca septembra.

25.6. Do konca meseca julija si lahko na Pumpnci v Novem mestu ob sprehajališču Krke pogledate razstavo na pri takih Bitij. Do konca avgusta pa si lahko slike ogledate v Knjižnici Šiška, Ilustracije za strip Zeleni Jurij pa v knjižnici Črnomelj. 

15.5. Do začetka meseca junija si lahko ogledate  del mojih slik na Filozofski fakulteti v Ljubljani  (Knjižne ilustracije na oddelku za geografijo,  slike v 5.nadstropju), v Kulturnem domu Gornja Radgona in Centru za dnevne aktivnosti za starejše v Kopru.

9.4. Izšel je strip Lugh sijoči. Po Zelenem Juriju in Perunu (zavihek Knjižne ilustracije) sedaj še keltska mitologija.

5.4. Razstava slik v mariborskem hostlu Pekarna do konca meseca aprila.

4.4. Jutri, 5.4. ob 18.00 otvoritev razstave v Knjižnici Srečka Kosovela v Sežani, v petek 6.4. pa literarni večer v Literarni hiši Maribor z Bredo Smolnikar in Saro Špelec.

3.4. Razstava v Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje do konca meseca aprila.

5.3. Jutri, 6.3., bom nastopala v oddaji Merica dobrega na Etv ob 8.30, ter v oddaji Dan na Planet tv ob 17.00, vabljeni k ogledu!

1.3. Bitja na ogled v novogoriški knjižnici Franceta Bevka, do 31.3.

28.2. Postavljena razstava v Knjižnici Makse Samse, Ilirska Bistrica. Na ogled do 15.3.

27.2. Prenovljena spletna stran!